Leuke trends binnen fitness mode voor man en vrouw

Ook binnen de sport blijven de mode en de trends in beweging. Van goed doorluchtende sportkleding tot stevige kniebeschermers, de sportwereld is groot en omvat allerlei soorten kleding. Zolang iets zweetvrij is blijkt het natuurlijk uniek voor de sporters en is er daarbij weer een nieuwe toevoeging in het assortiment. Na een stijlvol jaar voor de sport met printjes en jaren 90 stijl lijkt ook 2017 een goed jaar voor de sportmode te worden met comfortabele sportieve kledij.

De net iets te grote trui

Wanneer je veel buiten sport, bijvoorbeeld door te skeeleren, iceskaten, hardlopen of een andere intensieve sport waarbij je ook tijdens kouder weer buiten bent, wil je toch een warm kledingstuk. Daar voor biedt de lekkere grote comfortabele trui de beste mogelijkheid. Heerlijk wegduiken in je trui, zodra het koud wordt en na de trainingen lekker wegzakken met een verdiend glas water in de heerlijke trui.

Tropisch versierde leggings

Dit jaar zullen palmbomen en tropische bloemen en artworks op de leggings verschijnen. Zo blijft de legging een vrolijk item in de sport en dat is ook belangrijk. Je wordt er zelf blij van als je zulke fijne kleuren draag, maar je maakt er zeker ook je medemens blij mee.

Wijde open tanktops

Lekker luchtige wijde tanktops met uitsneden zullen we veel zien in 2017. Ook dit is natuurlijk een fijn sportitem doordat je lekker veel frisse lucht doorgewaaid krijgt. Bovendien staat het ook nog eens stijlvol, vooral op zo een eerdergenoemde legging.

Zweetvrije Bomberjacks

Een andere mooie uitvinding zijn de zweetvrije bomberjacks. Dit is natuurlijk ideaal. Is het niet voor een rondje hardlopen dan is het wel voor de race die je wellicht elke dag moet maken om je werk op tijd te halen. Vooral met warm weer wil je dan natuurlijk niet al bezweet aankomen.

Stijlvolle sportbeha

De sportbeha is al tijden een ultieme uitvinding voor de dames, nu worden ze ook nog eens stijlvol gemaakt, waardoor je met een gerust hard je sportbeha tegelijkertijd als top aan kan doen.

Mode voor de manlijke sporters

Ook voor de mannen bestaan er dit jaar weer nieuwe trends. Joggingbroeken en fleurige jasjes. Dit jasje kan goed tegen regenwater en is dus ideaal wanneer je ’s ochtends in de regen wilt gaan hardlopen. Handige shorts zijn altijd goed en ook een pet is ideaal voor wanneer het bijvoorbeeld mooi weer is en jullie buiten bijvoorbeeld een marathon gaan lopen. Verbranden gaat dan voordat je erg in hebt en dus is het belangrijk dat je dit in de gaten houdt. Ook stijlvolle schoenen in de kleuren zwart met wit worden aangeboden om de mannen weer optimaal te laten genieten van de zaal.

Accessoires tijdens het sporten

Ook tijdens het sporten dien je gebruik te moeten maken van bepaalde accessoires. Zoals een bidon bijvoorbeeld. Op deze manier heb je elke keer voldoende water om even een slokje te drinken en dat is erg belangrijk in warm weer. De bidon is er zelfs in een modebewuste stijl. Met wat schoenen, een jasje en de Fitbit ga jij je run deze week helemaal redden. De Fitbit is zo een mooie horloge dat ook je hartslag meet en het aantal stappen meet dat je per dag doet. Daarnaast is de waterbestendige headphone natuurlijk een must, zo kun je overal, zelfs in douche, het water laten stromen terwijl je heerlijk luistert naar je favoriete muziek. Wil je tijdens het sporten en douchen niet uitglijden? Zorg dan dat je van die fijne sokjes haalt met PVC grip, voor de momenten dat je een binnen activiteit hebt en stevig op je voeten wilt staan.