De leukste cocktail- en feestjurkjes in 2017

Elke vrouw heeft een cocktail jurk nodig in haar garderobe voor dat ene spontane feestje of gewoon voor wanner je er zin hebt om er eentje te dragen. Maar hoe vind je jouw leukste jurk in dat reusachtige aanbod aan cocktailjurkjes en feestjurkjes. Dat is niet zo een twee drie gepiept. Handig is het om je eventjes te verdiepen in een aantal soorten jurkjes om daarna gemakkelijker je keuze op een feestjurk te kunnen laten vallen.

De Vintage Spring Garden Party Cocktail Dress

Deze jurk is heerlijk comfortabel en kun je ook best eens doordeweeks dragen. De jurk is gemaakt van een goede combinatie van katoen en gemixt katoen en is vaak te vinden met een leuke print. De stijl is uniek en aantrekkelijk met een vaak wijd uitlopende rok.

De Women’s Cocktail Party Dress

Deze jurk is te vinden in prachtige egale en elegante kleuren. Het klassiek uiterlijk en de vintage stijl maakt dit een favoriete jurk van menig vrouwelijk feestganger. De combinatie van katoen, textiel en zijde maken dat deze jurk ook heerlijk langs je lichaam valt. Een ideaal jurkje om zwierig danspasjes in te maken. Ook het elastische in de jurk maakt dat deze je vaak als gegoten zit.

Women Bodycon Lace Prom Dress

Heerlijk voor het dagelijkse leven, maar bovenal ook geschikt voor speciale gelegenheden. Bewerkt met kant en zijde en vele andere producten maken dit een sexy en elegante keuze voor een jurk. Deze jurk is beschikbaar in verschillende kleuren en met verschillende patroontjes, zodat je we wellicht alles naar jouw favoriet wensen kunt aanpassen.

Women’s Sleeveless Party Dress

Deze eenvoudige en simpele, maar toch stijlvolle jurk met ronde nek is een favoriet van veel feestgangsters. Met prachtige stof, welke deels elastisch en deels katoen is valt deze jurk heerlijk en kan je niet stoppen met bewegen, doordat alles zo heerlijk voelt met deze jurk.

Women Sleeveless Evening Dress

Betoverend en magisch is deze mouwloze avondjurk. Gemaakt van een goede combinatie van nylon en polyester maat deze avondjurk geschikt voor leuke feesten een evenementen. Of het nu voor een trouwerij is of voor een prom, je gaat ongetwijfeld schitteren in deze mooie jurk.

Women’s Formal Evening Dress

Deze formele avondjurk bevat een mooi decolleté en is er in verschillende kleuren. De Women Lace Mermaid Cocktail Party Dress is met haar ronde nek en twee derde aan mouw aantrekkelijk voor elk feestje. Doordat de jurk net boven de knieën uitkomt is dit een aantrekkelijke jurk om in te dansen.

Women’s V-Neck Vintage Retro Dress

Deze stijlvolle jurk is een juweeltje en zeker een eyecatcher op bijvoorbeeld een trouwerij. Met een diepe V-hals en een mouw design krijgt deze jurk een klassieke uitstraling en is deze geschikt voor vele feestjes. Daarnaast is er natuurlijk de klassieke Cocktail Dress welke nooit gaat vervelen. Deze jurk is erg elegant, omdat deze goed aansluit op de postuur van de drager. Met een blote schouder en twee gladde benen rule jij de dansvloer zeker in deze jurk.

Women’s Round Neck Tea Party Dress

De prachtige bordeaux rode kleur van deze jurk met een kanten befje maakt deze jurk zeker een favoriet onder de cocktailjurkjes. Kom chique gekleed naar de feestjes en voel jezelf tegelijkertijd op je gemak in deze prachtige jurk.

Hoe kleed je jezelf af voor een cocktailfeest?

Waar moet je aan denken wanneer je je klaar maakt voor een cocktailfeest? Allereerst is de jurk natuurlijk van groot belang. Er van uitgaande dat die inmiddels in je kledingkast hangt, de volgende tips. Weet welk dagdeel het feest is, zodat je daar op in kunt spelen. Is je gastvrouw of gastheer traditioneel of uitbundig of maakt het allemaal niet zo veel uit? Dit helpt je bepalen in wat voor soort jurk of pak je op dit feest kan komen. Kleed jezelf ook passend naar aanleiding van het seizoen. Geen koude jurk in de wintermaanden bijvoorbeeld.

Simpel is oké

De keuze voor je jurk mag simpel zijn. Less is more wordt er immers ook wel gezegd. Vervolgens kun je dan met accessoires te werk om jezelf stijlvol op te pimpen. Daarnaast is het handig een jurk te hebben die niet over de vloer sleept. Een cocktailparty hoeft niet meteen te betekenen dat je een jurk moet dragen. Er zijn natuurlijk ook genoeg fantastische pakken die zich goed lenen voor een feestje. Kies ook voor een klein portemonneetje. Hou het klein, dus geen grote tassen. Voor je gezicht een beetje make-up en wellicht wat rode lippenstift en de rest doet de jurk. Zit je er even door heen en weet je niet meer wat wel of niet kan, vrienden of vriendinnen vinden het altijd leuk je te helpen bij zo een speciaal event, dus vraag ze gerust. Dan weet jij zeker dat je straks in jouw favoriete feestjurk zult schitteren op de dansvloer.